Werkwijze

In onze werkwijze streven wij naar leefbaarheid en verrijking.
.

‘Samen op weg is;
de ene voet voor de andere plaatsen
en het andere been soms achter de andere aan te laten gaan,
alvorens daarna weer de leiding te nemen.’
     Laxman Raj Giri

.

.

WERKWIJZE STAPSGEWIJS UITGELEGD:

De healing en meditatie sessie worden verzorgd door Laxman Raj Giri. Inhoudelijk kunt u dit met hem bespreken. Mocht er behoefte aan zijn, dan geeft Liedewij Giri graag bredere uitleg en verdieping over de thematiek.
.

ONTMOETEN:

Je hebt van ons gehoord, gelezen of ons ontmoet. Veel informatie vind je op onze website. Je mag ons altijd bellen met een vraag. Daar geven wij graag uitleg over. Om echt in te gaan op een vraag die over de toedracht van iets gaat moeten wij elkaar toch echt eerst zien, zodat wij zeker weten met welke energie-vorm wij te maken hebben. Door het te voelen kunnen we met elkaar bespreken of dat wat wij zien en jij ervaart ook over hetzelfde gaat.

JE ONTMOET ONS OP EEN SPIRITUELE BEURS: Op de beurs geven wij geen healing of reading omdat er op zo een openbaren e drukke plek heel veel inmengingen en signalen komen van buitenaf. Op de beurs staan wij om informatie te geven over Mantra Shakti.

AFSPRAAK: .

We plannen samen een afspraak in voor een eerste sessie, deze heet Intake Sessie. U vult daarvoor een intake formulier in, waarbij wij uw privacy in acht nemen. De sessie duurt ongeveer 1 en een half uur, waarin we de tijd nemen om met elkaar te praten en aansluitend een eerste sessie in de praktijk geven. Actuele prijzen

BEGELEIDING: .

Wij adviseren iemand mee te nemen naar de Intake Sessie, maar ook bij de vervolgsessie mag er iemand bij aanwezig zijn. Om te zien wat er gebeurd en dit samen te delen én te steunen is deze persoon van harte welkom, opnames mogen niet worden gemaakt. Ook na afloop kunt u nog even in een roes zijn en is begeleiding prettig.

INDRUK:

Heeft u veel te verwerken, aan pijn of leed en/of bent u erg gevoelig, dan kunnen de sessies een diepe indruk op u achterlaten (zowel fysiek als mentaal). Hoe iedereen de sessie ervaart is verschillend, zo ook de uitwerking daarvan. Wij horen graag hoe het bij u voelt en wat het teweeg brengt. Op basis daarvan maken we een nieuwe afspraak voor een vervolg sessie. Bellen of een e-mail met (korte) vragen tussendoor mag altijd.

VOORTGANG:

Wij streven naar leefbaarheid en verrijking, het ‘probleem oplossen’ zit vaak gebed in vele lagen waar u ook zelf mee aan de slag gaat. Iedereen heeft een eigen levens-energie samenstelling. Sluiten uw levens-energie en visies aan op de onze, dan vergemakkelijkt dit het proces. Per gezinslid kan er dus meer of minder bijdrage liggen in onze manier van energiewerk. Wij werken op basis van mantra’s. Wij respecteren het als uw en onze verwachtingen niet op hetzelfde vlak liggen. Hier moet helderheid over bestaan. Zo vindt ieder zijn/haar eigen weg en daar horen eigen keuzes en begeleiders bij. Het is net als met een bord vol eten, iedere dag kiezen we iets anders, maar moeten wel waken voor de juiste balans. Zo is het ook met therapieën, het is aan u om een gezonde samenstelling te maken, wie of welke therapie u daarvoor kiest zou elkaar niet tegen moeten staan, mits ze inderdaad allemaal goed doen aan uw gezondheid.

NIET MEER DAN NODIG IS:

Ons werk in Mantra Shakti komt voort uit onze persoonlijke levenshouding. Onze kennis en ervaring willen wij delen. Met delen doen wij een beroep op de ander die onze aanvulling met zichzelf integreert, het zich eigen maakt. Ieder heeft een eigen identiteit. Dit is ons leven en ons brood (lees meer over ons)…, kom je voor een sessie dan vragen wij daar ook iets voor terug. Een behandeling is naar ons inzien afgerond als er geen verdere (externe) energetische verstoring door ons te behandelen zijn. Ondervindt u nog wel emotionele waarnemingen, dan kan er dmv een meer coachende begeleiding ondersteuning gegeven worden of gaat u op zoek naar een andere therapeut. Wij geven u wel graag mee dat u zelf goed in de gaten houdt wat u wel en niet veranderd wilt hebben, dus niet teveel tegelijkertijd en alles met rust en aandacht bekijken.

VERVOLG SESSIE VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING:

Vindt u het fijn om toch een voortgang te hebben nadat de healing sessie zijn afgerond?, dan kunnen wij u helpen met persoonlijke ontwikkeling

.

Gelijkwaardigheid vinden we niet in het gelijk opgaan met elkaar,
maar juist in het waarderen van elkaars bijdrage
in wat ons voorwaarts brengt.

.

MEER OVER ONZE WERKWIJZE:

Mantra Shakti is niet aangesloten bij een Nederlandse beroepsvereniging en is daarmee ook niet aftrekbaar bij uw zorgverzekering. Wij hebben deze keuze zorgvuldig overwogen en uitgesloten dat het Nederlandse instituut de kennis heeft die aansluit bij de Nepalese overleveringen zoals Laxman en zijn leraren die in hun leven hebben opgedaan. Wij kiezen bewust om zorg te dragen voor onze eigen praktijk, dan ons te richten naar een maatstaf.
Liedewij is wel bezig met een (westerse-)medisch onderlegde studie, waarin deze vergoeding wel is opgenomen. Zij kan u dan een specifiek aantal behandelmethoden aanbieden. Wilt u toch een sjamanistische healing, dan kunnen wij u wel van dienst zijn, maar uw zorgverzekering niet. Zo proberen wij een brug te slaan tussen Oost en West, met meer en minder meetbare zaken.

WAAR KOMT ONZE WERKWIJZE VANDAAN?
werkwijze

In de praktijk is een klein altaar voor Laxman om zijn dank en bescherming aan te betuigen.

Mantra Shakti heeft zijn kenmerken uit de Hindoestaanse cultuur van Nepal, daar waar Laxman Giri geboren is en een groot deel van zijn leven geleefd heeft. De Hindoestaanse religie passen wij niet toe in de werkzaamheden van Mantra Shakti. In Nederland proberen wij juist de twee culturen te versmelten, gelijk als in ons huishouden en opvoeding van onze kinderen. Onze behandelwijze komen voort uit eigen ervaring in meditatie. Wij handelen uit persoonlijk inzicht en levenservaring.
> Op onze pagina Namasté Nepal vertellen wij meer over de cultuur en de natuur in Nepal

Laxman werkt op zijn huisadres. De praktijk kamer ligt in de tuin waar alle meditatie en healing sessies gegeven worden. In de meeste gevallen is Liedewij ook thuis aan het werk en kan zij helpen bij het uitleg geven en de vertaalslag maken naar de Nederlandse (Europese) cultuur.
..

werkwijze

De praktijk van Mantra Shakti geeft uitkijk op een heerlijke tuin.

PRAKTIJK AAN HUIS

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid, maar kiezen bewust niet voor een commerciële ‘bedrijfsvoering’ aanpak en werkwijze. Laxman en Liedewij werken als man en vrouw samen en wij kennen vrijwel al onze contacten bij naam en levensverhaal/gebeurtenis. Dit willen wij graag zo houden en daarom nodigen wij u uit in ons eigen huis. Op die manier kunt u ons ervaren. Gelukkig en gezond samen leven is dat wat wij voor onze kinderen voor ogen hebben met het werk wat wij middels Mantra Shakti doen.
U bent van harte welkom in onze woonkamer om iets te drinken, elkaar kort te spreken tot alles klaar is. In onze achtertuin hebben wij de schuur verbouwd tot praktijkruimte. U kunt parkeren in de straat, de fiets mag in de voortuin en verschillende bushaltes zijn op loopafstand. 

DE EERSTE SESSIE IS EEN INTAKE TER KENNISMAKING, voor ons en zeker ook voor u

Komt u voor de eerste keer bij Mantra Shakti, dan plannen wij een intakesessie in. Ook leerlingen bij een cursus ontmoeten wij graag eerst een keertje persoonlijk, maar dat gaat meestal op natuurlijk wijze vanzelf. Een intakesessie is opgebouwd uit twee delen; de kennismaking waarbij wij invoelen in de situatie en daar aansluitend een eerste behandeling. Een intakesessie duurt ongeveer anderhalf uur. Wij hopen dat in de daaropvolgende dagen u meer inzicht krijgt in dat wat er veranderd is door de healing sessie. Wij kunnen dan telefonisch met elkaar bespreken of u een tweede sessie wilt afspreken en waarop wij ons dan richten. Iedere reactie of pijnindicatie/verlichting geeft ons informatie over de toestand van uw energetisch veld in en rond uw lichaam.

Laxman zal met u uw vragen en verwachtingen doornemen om zo een eerste indruk te krijgen van uw verzoek. Door meditatie zal hij de relatie tot uw complicaties onderzoeken. De meeste verzoeken kunnen waarschijnlijk niet in één enkele sessie worden behandeld. Samen zullen jullie dan de voortzetting van uw sessie bespreken. > lees meer en bekijk de video

IN ONZE BEHANDELWIJZE GEBRUIKEN WIJ NIETS EXTRA’S

Tijdens een sessie is fysiek contact niet per se noodzakelijk. Laxman en Liedewij vragen altijd om uw toestemming. In de sessies wordt er gebruik gemaakt van rijst, water, wierook en waxinelichtjes. Voorafgaande aan elke sessies reinigt Laxman de praktijkruimte en treft hij de voorbereidingen voor het volgende consult.
Wij gebruiken ook geen extra middelen die je in moet innemen zoals; plantenextracten en of andere middelen of drankjes. Wij werken alleen met door ons zelf uitgesproken mantra’s in jouw nabije omgeving. Tijdens een sessie is fysiek contact niet per se noodzakelijk. 

ALTIJD EVEN SPANNEND?.. kom dan niet alleen
werkwijze

Erbij zijn, ook in een healing, maakt dat je onderdeel wordt.

Het is mogelijk dat complicaties aan verschillende obstakels zijn gerelateerd. Het leven is namelijk een facet van de vele dingen die ons maken, wie we zijn en hoe we leven. Wij hopen dat u uw zelf open wilt stellen voor verschillende manieren van energiewerk. Uw participatie is te allen tijde op je eigen vrije wil. De intakesessie kan al een diepe indruk op u nalaten. Steun en begeleiding van een vriend of kennis tijdens uw (intake) sessie kunnen helpen om het proces te begrijpen en te ondersteunen. (bent je jonger dan 18 jaar dan hebben wij ook graag contact met je ouders of aangewezen voogd) 

.

.

DE ZAKELIJKE KANT

Voor aanvang van uw intakesessie zal Laxman u vragen een cliënt registratie formulier in te vullen (hier ter inzage). Dit formulier gebruiken wij om uw verhaal op te kunnen noteren. Alle dossiers worden bewaard in de praktijk en behandelen wij oprecht omdat het uw privacy betreft. Wij vragen u het formulier te ondertekenen zodat wij onderling een afspraak hebben over uw verwachtingen en de voortgang daarvan. Wilt u de algemene voorwaarden en de disclaimer en privacy verklaring inzien? dan kan uiteraard, bij ons in de praktijk.
Een normale sessie duurt ongeveer één uur. De prijs per sessie is €65,- incl. (zie actuele Prijzen). Als er meer sessies nodig zijn, zal Laxman dit bespreken tijdens het plannen van uw volgende afspraak en u informeren over de prijs.

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.