Wat kun je van ons verwachten?

Wij geloven in natuurlijke aspecten die creatie mogelijk maken en dienen om in balans te blijven.

. .

IN HET KORT

Mantra Shakti wordt gerund door Laxman Raj Giri. Hij is de enige die de sessies voorziet. Als man en vrouw zien Laxman en Liedewij hun gezinsleven als eenheid, daarom speken wij op deze website wel vanuit een ‘wij’ positie. Wij denken hetzelfde over welke positie Mantra Shakti in ons leven inneemt. Liedewij heeft haar eigen praktijk voor Natuurgeneeskundige therapie. Een mooie aanvulling om het lichaam van binnenuit aan te laten sterken. www.joyti.nl

Vertaalt vanuit het Nepali (Nepalees) betekent Mantra Shakti: Man (in Man~tra) staat voor de ziel. Tra (van man~ Tra) komt van het woord Entra en staat voor een plek of huis. Een Mantra is een soort spreuk waarin creërende krachten opgeslagen liggen. Shakti staat voor de energetische kracht, ofwel energie.

Mantra Shakti, de krachtplaats van de ziel.logo MANTRA SHAKTI

 .

wat kun je van ons verwachtenEEN PERSOONLIJK CONTACT

Laxman en Liedewij zijn man en vrouw en willen ook (juist) in deze combinatie hun werk en kennis beschikbaar maken voor de wereld. Op deze website hebben wij onze best gedaan om een goede uitleg te geven van ons werk en dat waar wij ons mee bezig houden. Het gevoel dat wij je willen geven is dat je je welkom voelt om de vragen te stellen die voor jou nodig zijn. Het pad dat wij samen volgen kan lang of kort zijn. In de natuur is individualiteit een van de véle creaties.
.

wat kun je van ons verwachten

ONZE VISIE

In onze visie is er geen goed of slecht, geen zwart of wit. Er zijn alleen natuurlijke aspecten die creatie mogelijk maken en elkaar dienen om in balans te blijven. De reflectie in welke werking het leven op zichzelf heeft geeft ons de meeste inzichten. In het respect dat wij naar elkaar tonen erkennen wij de waarde van de ander en respecteren daarmee wie wij zelf zijn, zonder afbreuk te doen aan hoe wij daar zijn gekomen en wat wij willen bereiken.

.

wat kun je van ons verwachten

HAALBAARHEID

In een sessie streven wij naar leefbaar en verrijking van de individuele persoon. Het ‘probleem oplossen’ zit vaak gebed in vele lagen waar u ook zelf mee aan de slag zult moeten gaan. Iedereen heeft een eigen energie samenstelling. Niemand is een betere healer. Het zit hem in hoeverre de energetische behandeling op jou resoneert. Jouw ontwikkelingsproces is de maatstaf van het genezingsproces; en dat is niet altijd dat je medisch gezien beter wordt, maar misschien gelukkiger of misschien meer in balans; dat is voor ons belangrijk.
.

wat kun je van ons verwachtenWERKEN MET MANTRA’S

Mantra’s zij teksten die met elkaar een soort gedicht vormen en gezongen kunnen worden. Bij het horen hiervan werk de energie door op de persoon. Omdat iedere mantra een andere verbinding heeft kunnen er verschillende golven van energie op verschillende klachten worden ingezongen. Jouw lichaam, geest en ziel resoneren hierop, eveneens de energie die wij bij ons dragen. Door de juiste energie met elkaar te laten raken kan er verandering optreden. Jouw eigen daden en intenties zijn ook onderdeel van energiewerking.
.

wat kun je van ons verwachten

BESCHERMD

Het is voor ons waardevol om iedereen in een goede en rustige omgeving te kunnen laten ervaren en verwerken wat je tijdens de behandeling meegemaakt. Voor bescherming doen wij een beroep op de persoonlijke verbindingen met natuurkrachten die jij en ik bij ons dragen. Beschermers, als het ware, die toezien vanuit de spirituele dimensies. Contact maken doen wij door meditatie en met gerichte mantra’s zodat hier toezicht en controle over is. Soms komt hier een meditatieve trans uit voort.

.

“If indeed we are able to help another is our deepest wish;
if we can only help a little, we are thankful;
if it will give you a clear path to find your way we are satisfied;
if we can hold you as our friend we couldn’t be more happy.”

Namasté en welkom bij Mantra Shakti

 

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.