In contact met kinderen

Word wakker mijn papa en mama!
Kijk in mijn ogen. Wat zie je?

 

Vertel me, heb ik een probleem?
Weerspiegel ik jou? Hoor ik hier thuis?
Ik voel mij vol chaos.

in contact met kinderenDe wereld is eenvoudig voor mij. In mijn lichamelijke en in emotionele ervaring ben ik nog erg klein, maar ik weet dat ik uit hetzelfde zuiver niveau en liefde kom als jij. Ik heb geen oordeel, geen idee, geen inzicht in van alles. Ik ben blanco, gewoon gekomen en probeer een deel van het bestaan uit te maken. Ik doe en ik ervaar.

Op een onbekende manier ben ik meer dan vol en ben ik niet meer in staat om het evenwicht te bewaken net als de anderen dat doen. Ik voel mij ziek, maar dat ben ik niet. Het lukt mij gewoon niet om al deze informatie, zoveel dingen, te verwerken. Dus help me om uit deze situatie te komen. Dan kan je me zien zoals ik werkelijk ben!

.

In contact met je kind staat veiligheid voorop

Kinderen hebben houvast in het vertrouwen dat wij uitstralen. Het is daarom belangrijk dat wij als ouder hun willen begrijpen, tastbaar ondersteunen en aanmoedigen om vooruit te gaan. Zij lopen de weg, wij volgen en geven hen aanwijzigen op deze gezamenlijke weg. Ze hebben vaak alleen onze veiligheid en een goede uitleg van het leven nodig, zodat ze zelf bewust kunnen worden. Laten we deze nieuwe generatie een handje naar het licht helpen!

Wanneer u een afspraak voor uw kind met Laxman maakt voor healing met uw kind

De ouder(s) moet altijd hun kind ondersteunen. Wij verzoeken u om deze ervaring samen met je kind te doorlopen, voor, tijdens en na de sessie. De reden dat je kind zich ongelukkig voelt kan worden veroorzaakt door zeer verschillende aspecten van zijn leven en de omliggende factoren. 

Als een kind open en toegankelijk is voor vele individuele ervaringen, dan kan gebrek aan evenwicht leiden tot instabiliteit. Huis, school, vrienden, fysiek niveau, geestelijk niveau, spirituele en emotionele gevoeligheden, culturele verschillen en/of familie relaties kunnen ten grondslag liggen aan een onderliggend problemen. Het beste wat Laxman kan doen is om de verstoring te ontsluieren en om te praten met de ouders zodat zij hun kind bij kunnen staan om nieuw evenwicht te scheppen. 

Het belangrijkste wat wij een kind mee willen geven is dat het in zichzelf gaat geloven en opnieuw de wereld durft te gaan verkennen. Jij ‘doet’ jezelf. Hoe voelt het wat je doet? En welke uitdaging is voor jou groot genoeg? Er zijn altijd regels van buitenaf, maar niets is oneindig, dingen veranderen en jij ook.

Kind in een spiritueel begeleidt traject

Tegenwoordig krijgen kinderen steeds meer de ruimte om hun sensitiviteit te erkennen en te ontwikkelen. Een kinderleven is echter nog vol in beweging. Er kunnen vele redenen zijn voor de weg die het kind moet (door-)lopen. Door hun eigen flexibiliteit en oplossend vermogen kunnen zij hier overheen groeien of vorm geven wat hun zal ondersteunen in hun toekomstige leven. In bijzondere gevallen begeleidt Laxman uw kind naar een voorbestemde weg tot groot spiritueel individu. Hier gaat dan eerst een Vedic Horoscopie aan vooraf, waaruit beschikbare potenties kunnen worden uitgelezen. Een kind moet zelf een verlangen hebben naar deze spirituele plek. In een kindgericht traject zijn aards en lichaamsgerichte oefeningen van groot belang. Ons lichaam is ons eigen ‘altaar’ waarop de ziel kan rusten. 

Kom in contact met je kind en luister op een nieuwe manier om samen de wereld te ontdekken.

Meer om te lezen

> Werkwijze: Laxman is de enige behandelaar binnen Mantra Shakti. Hoe gaat een sessie in zijn werk?

> Natuurlijk Herstellen Vermogen: gaat over de functies die wij in ons eigen lichaam bezitten en waarmee wij sensitief kunnen waarnemen

> Persoonlijke Bescherming: helpt met een hanger een kind op zich beter op zichzelf te richten, in persoonlijke ontwikkeling, moeilijke leeftijdsfasen, of studie

Huis Verrijking: is voor het in balans brengen van de veilige omgeving van het kind en het gezin

.

Privacy en Disclaimer

 

Comments are closed.