Welcome to my workshop

In een workshop wordt, door het chanten van mantra’s door Laxman en onder begeleiding van zijn Nepalese trommel, zelf-healing geïnitieerd.

mantra shakti healing

Referentie journalist Eindhovens dagblad tijdens Namaste Event zomer 2018

” Tijdens de sessie besluit ik me gewoon over te geven en zijn mantra te ondergaan. Al snel valt alle geluid van buiten weg, ik hoor alleen de mantra van de sjamaan en het begeleidende geluid van de trom. Na afloop van de drie kwartier durende sessie staat er een ander mens op: geen gevoel van stress, relaxed en uitgerust. Ik ben de sjamaan dankbaar, misschien nog wel het meest omdat de scepsis jegens dit soort activiteiten weg is. “

 

.
KORTE INTRODUCTIE

Mantra’s zijn voor Laxman de basis van meditatie en healing. De verschillende golven resoneren met ons lichaam, geest en ziel, eveneens op de energie die wij bij ons dragen.

Iedere mantra heeft een andere verbinding. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Door de juiste energie met elkaar te laten raken kan er verandering optreden, processen worden in beweging gezet. Niet ieder proces is zoals jij hem verwacht. De meeste processen maken ruimte voor de volgende stap op weg naar vrijheid.

WELCOME TO MY WORKSHOP

IN DE WORKSHOP MANTRA HEALING geeft Laxman een ervaring mee. Daarvoor gebruikt Laxman mantra’s uit het Sanskriet. Door meditatie zullen er verschillende niveaus worden opgebouwd naar een hoge energetische trilling waarop zelf-healing kan plaatsvinden. In een zelf-healing maak je bewust contact met je eigen levenskracht en zet deze aan om het lichaam te voeden en te ontdekken van waar je eerder nog niet bewust van was.

Het ervaren van die impulsen in je lichaam is de eerste stap van herkenning. Dit voelen is belangrijk. Je moet weten hoe het voelt om in meditatie te zijn zodat als je de volgende keer de weg nog eens wilt gaan bewandelen je herkent dat je op het juiste pad zit. Dit weten is onderdeel van herkenning. Iedere cel in ons is geprogrammeerd om plaats en potentie te herkennen. Onbewust bekwaam vindt niet meer plaats in het hoofd, maar in het hele lichaam die deze informatie verzameld.

Als wij dit vaak genoeg oefenen zullen andere processen minder de overhand gaan nemen (zoals over-denken en angsten) en komt alles in een gezondere balans terug. Iedere functie krijgt weer zijn eigen plaats en ruimte. En komen wij in onze potentie.

In deze workshop wordt stapsgewijs opgebouwd met tussendoor een korte pauze. Graag vernemen wij vooraf of u eerder een epileptische aanval heeft gehad of als u hartproblemen heeft. Het werk van Laxman Raj Giri kan als intens worden ervaren. Geeft u gerust aan welke behoefte u heeft zodat wij u  het beste kunnen begeleiden. Laxman geeft uitleg in het Engels. Vragen kunnen ook in het Nederlands worden gesteld. Liedewij geeft meer uitleg (in het Nederlands) indien dit nodig is.

 

LAXMAN GROEIDE OP IN NEPAL, op de helling van het machtige Himalaya gebergte.

Voor verschillende vraagstukken heeft Laxman over de jaren heen diverse mantra’s en sjamanistische connecties van traditionele leermeesters ontvangen. In retraite reisde hij samen met zijn tweelingbroer, een Saddhu, door India, Nepal en de boeddhistische hooglanden. Daar bekwaamden hij zich in meditatie, healing en sjamanisme. Traditionele kennis uit de oude Hindoe culturen zetten hij om in nieuwe verbindingen die zo bijdragen aan de moderne vorm van spirituele ontwikkeling van deze tijd. Samen met zijn Nederlandse vrouw richtte hij in 2010 zijn eigen praktijk in Breda op, Mantra Shakti. Mantra Shakti kun je eenvoudig vertalen als ‘De Krachtplaats van de Ziel’. 

Namasté

Vraag gerust of wij ook op jouw event langskomen. Er is altijd een mooie samensmelting te creëren!

mantra shakti healing fesstival

samen de pudja 

Mantra Shakti

Body&Soul

Mantra Shakti Laxman Liedewij

vuurcirkel

mantra shakti healing

Healing Festival

BEREIDWILLILGHEID

trouwerij

Mantra Shakti groepsactiviteiten

Kom-Passie Soulcircle

 

Mantra Shakti Laxman Liedewij

lezing

Laxman drum

drum and dansing

Laxman en Tamara Puffer

Laxman en zangeres Anura voor het Namaste Event

Comments are closed.