Healing

Healing helpt om het lichaam en de geest te reinigen en het evenwicht met de ziel te herstellen.

.

IN HET KORT

Ons lichaam is een prachtige creatie van materie om expressie te geven aan onze belevingen. Door ons lichaam ervaren wij naar binnen toe en kunnen wij ook expressie geven van binnen naar buiten.

Een spirituele genezing is een alternatieve manier van genezing bewerkstelligen dan bij het gebruik van reguliere medicijnen. Er wordt een alternatief gezocht naast de medische geneeskunde.
Men bekijkt de omstandigheden van deze mens en gaat op zoek naar de dingen die uit balans zijn. Dit kan zijn bijvoorbeeld in voeding, dagbesteding, omgangsvormen en emotionele en lichamelijke druk. Om de balans te verbeteren wordt kennis uit de natuur gehaald. Net zoals wij gemaakt zijn uit materie (botten, vlees enz), zijn de materialen waaruit wij zijn opgemaakt (water, calcium, ijzer en nog veel meer) terug te vinden in de natuur. In de natuur vinden wij ook een soort levenskracht waardoor iets begint en iets ook weer beëindigt/afsterft. Als de energie of trilling van iets veranderd, kun je bedenken dat dat materiaal ook zou kunnen veranderen. 

 ‘If we do not accept that we can change, how can we recognise healing and salvation?’

Dit video- en beeldmateriaal en is gemaakt in goedkeuring met de personen in beeld. Wilt u dit toch van onze website laten verwijderen neemt u dan contact met ons op.

MATERIE BESTAAT OOK UIT NIET TASTBARE DELEN, MAAR WEL MEETBARE ENERGIE
retraite Ibiza

Ibiza ~ Retraite

Alles wat wij kunnen meten is opgemaakt uit (moleculaire) trillingen. Deze kracht noemen we ook wel energie. We gebruiken het in allerlei elektronica, magnetrons en gebruiken zelfs verbrandingsprocessen voor de auto (evengoed eten wij ook voedsel wat wij verteren tot energie voor onze organen, zo kunnen wij vooruit).
Als de trilling van iets veranderd, kun je bedenken dat dat materiaal ook zou kunnen veranderen; een makkelijk voorbeeld is water: lage trilling maakt ijs, water in zijn normale constitutie is vloeibaar en wordt het heet door een hoge trilling dan verdampt het. Als we in kunnen spelen op de trilling van iets, kan er verandering plaatsvinden.

Een alternatief genezer weet hoe zij op haar specialisatie invloed uit kan oefenen en zo een ‘verbetering’ kan bevorderen (eigenlijk ook een beetje hetzelfde als wat een medicijn doet. Ook die worden opgenomen in ons lichaam en geven iets af waarop wij reageren en zo veranderd er iets.) Alleen de ‘medicijnen’ die een alternatief of spiritueel genezer gebruikt zijn niet altijd tastbaar. Wij kunnen ze wel met andere zintuigen ervaren. Door deze ervaringen te delen kunnen wij per persoon bekijken welk resultaat de behandeling geeft. Er zijn veel verschillende alternatieve en spirituele behandelaars die door ervaring en studie zich gespecialiseerd hebben. Welke uitkomst diens kennis en kunde op jouw heeft is het aller belangrijkst. Hoe graag je ook geholpen wilt worden, of hoe graag iemand jou het beste toewenst, alleen jouw lichaam kan jou vertellen hoe het bij jou voelt. Wij moeten alleen leren aannames van het denken niet de overhand te laten nemen. En dit is voor zowel de behandelaar als voor de ontvanger een ‘wereldse’ uitdaging.

HELEN EN INDICATIES VAN EEN PROBLEEM OP ONS FYSIEK LICHAAM
healing in Bali 2016

Healing in Bali 2016

Ons fysieke lichaam is een samenwerking van de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht/hout en hemel/ether/metaal. Het is moeilijk om evenwicht in de vijf elementen te houden, vaak is er één meer of in mindere mate in ons vertegenwoordigd. Hierin kun je indicatie oplezen door de werking die het uit via het lichaam. Hoe wij uit onze balans kunnen komen kan door zeer verschillende omstandigheden gebeuren; zoals je voedingspatroon of een traumatische gebeurtenis. Mantra Shakti herkent in de staat van ons lichaam ook de weerspiegeling van onze geest en onze ziel. Het kan zijn dat wat er zich in ons openbaart uit verschillende energetische lagen in en om ons lichaam komt; of dit nu door iets van buitenaf of van binnenuit heeft gestimuleerd, onze ziel zal altijd op zoek zijn naar balans…dit is ons proces.


Probleem indicaties voor een healing sessie zouden kunnen zijn:

~ Allergie
~ Slaap stoornissen
~ Zwakte
~ Geestelijke verstoring
~ Migraine pijn
~ Gewricht en Spierpijn
~ Spijsvertering
~ Variabele lichaamstemperatuur

Het is net als met eten en drinken, dat brengen wij ook via onze mond naar binnen. Daar nemen wij een deel op; het gaat in ons lichaam zitten. En een deel overtollige stoffen verlaat ons lichaam weer. Het opnemen van indrukken en energie buiten ons is net als het consumeren van eten en drinken. Als je goed oplet wat je tot je neemt dan werk je aan een gezond lichaam..

OM LEREN GAAN MET DE ENERGIEËN OM ONS HEEN
Mantra Shakti Laxman Liedewij

Group Healing USA Florida

Elk moment kruisen verschillende vibraties verschillende niveaus van energie. Van deze vibraties kunnen wij ons bewust worden en kunnen wij in ons lichaam en geest overlast ervaren. Ons lichaam behoort tot het element Aarde, die onze dagelijkse beslommeringen absorbeert. Dit resulteert dat wij telkens alleen voor een korte periode/tijd verdrietig of blij zijn. Ons dagelijks voeding en lichaamshouding hebben ook een direct effect op onze fysieke manifestatie.

Tijdens een sessie is mijn volledige aandacht op jou gericht. Om een evenwicht terug te brengen gaan wij samen op zoek naar de beste aansluitende methode. Ik gebruik meditatie, wierook offers, mantra genezing, zitten in stilte, het werken met de innerlijke en uiterlijke elementen, bidden met kosmisch licht. Hoe dichter jij wilt reiken naar oprechtheid, overgave en ontvankelijkheid, hoe gemakkelijker een genezingsproces kan verlopen. De energie van een healing reikt diep en vitaliseert onze lichamelijk systeem. Ons leven is een product van de groei; gelijktijdig in geestelijke en materiële aard.
.

ONS LICHAAM RESONEERT
Mantra Shakti Laxman Liedewij

Cursus in Zwitserland

De natuur is op haar eigen wonderlijke manier altijd op zoek naar balans. We zien dit in onze achtertuin, maar ook in de stromen van de winden en de oceanen op onze planeet. Onze planeet is dan het geheel, en plaatselijk vangen wij haar balans op. Vroeg of laat kunnen we ook in ons zelf ervaren dat de natuur dwingt om terug naar een balans te komen. De aanzet kan komen via onze geestelijke/cognitieve en ook lichamelijke en hormonale kant. Onze lichaam kunnen we zien als een voertuig; een vervoersmiddel waarin wij onszelf ‘vervoeren’ en ons leven de mogelijkheden geven waarvan wij dachten dat deze zo voor ons waren weggelegd. In wezen leggen wij dit voor onszelf weg, ook al hebben wij niet de volledige vrijheid een keus te maken over ons fysieke bestaan…en moeten dus met een paar zaken ‘leren’ leven.

Ons ziek voelen is een waarschuwing van ons systeem. Dus rem af, neem de tijd om daadwerkelijk te voelen en geef dan je lichaam de juiste zorg. Helaas geven wij zo vaak te weinig tijd en niet de juiste aandacht aan die signalen. Bewustwording is een belangrijk aspect van genezing.
.


healingLaxman Raj Giri komt uit een oude en oorspronkelijke cultuur waarin veel kennis uit natuurgeneeskunde, gebedsgenezing en andere alternatieve vormen van healing bewaard zijn gebleven. Zo worden in veel ziekenhuizen in Nepal en India Ayurvedische behandelingen naast medische behandelingen gegeven om een balans tussen lichaam en geest en de ziel te bewerkstelligen.

.

.

“Ik vraag mijn energie om de balans in je lichaam te laten herstellen. Ik roep het goddelijke op, het kosmische en de Aardse energieën. 

Om je ziel, geest, hart en lichaam terug in evenwicht te brengen en genezing te bevorderen.

Wij zijn volledig omringd door kosmische energie.”

Laxman Giri

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.