Persoonlijke begeleiding

.

universe nebula

Iedereen is zijn eigen licht, door onze gekleurde facetten geven wij onze eigen kleur. 

.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING kan gaan over:
 • Vragen over levens evenwicht; een haalbare balans
 • Ondersteuning in jouw zoektocht naar spirituele ontwikkeling
 • Een talisman om de wereld opnieuw te ontdekken
 • Inzicht verwerven in het loslaten
 • Positie bepalen van waar jij nu staat ten opzichte van je omgeving
 • Vier dat wat je bereikt hebt en durf te groeien naar iets nieuws
  .
WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK IN PERSOONLIJK BEGELEIDING :
 • Iedereen heeft zijn eigen vragen
 • Pas als je voldoende antwoord hebt gekregen én gevonden, dan kun je verder
 • Belangrijk hierin is om te voelen in je lijf wat dit met je doet, waar komt je beleving vandaan
 • Daarnaast heb je steun nodig vanuit je omgeving die oprecht de juiste intentie met jou voorhebben

.

.

Persoonlijke begeleiding

LICHAMEN

Ons leven bestaat uit vele lagen die met elkaar verbonden zijn. De belevenissen in de buitenwereld creëren de emotionele herkenning in onze binnenwereld. Wij slaan deze herinneringen op cel-niveau in ons lichaam op. Op het moment dat er zich weer een soortgelijke situatie voordoet, of we terugdenken aan wat er was gebeurd, wordt deze ‘herinnering’ in ons lichaam opgewekt door het vrijgeven van emoties. Zij ondersteunen ons in het waarnemen en geven onze geest op cognitief vlak de kennis met hoe we in zo een situatie om gaan. Onze geest kan op zijn manier ons ook informatie verschaffen die wij daarna in ons lichaam vastzetten. 

IN DIENST VAN JE EIGEN GEEST

De kunst is om op onderzoek uit te gaan en te achterhalen waardoor wij een beleving of waarnemen op een bepaalde manier waarnemen en vastleggen. Hiervoor moeten wij op zoek gaan in onze VASTE overtuigingen; om ze VLOEIBAAR te maken ga je op weg naar de relatie tussen lichaam en geest; VLUCHTIG worden ze op het moment dat zij jou niet meer overheersen en dat je je lichaam en geest en emoties tegelijkertijd in kan zetten om tot nieuwe inzichten te komen: vluchtig zijn in loslaten en aantrekken; vluchtig zijn in waardebepaling en materiële ongebondenheid. ‘ In dienst van je geest’ gaat over het niet laten leiden door je eigen gedachten, maar je geest gebruiken om op verkenning te gaan zonder dat zij bepaald.

WIE ZIJN WIJ …

Iedere voorkeur is inweze een grens…die jou op haar beurt weer aan geeft waar je capaciteiten liggen. Deze mag je waarderen en bedanken. Zij bepalen jou niet, maar kunnen je wel helpen om vergeving te vinden in de ontwikkelingsweg die je gaat, we kunnen immers niet alles tegelijk of in een keer leren. Je capaciteiten geven je tevens inzichten over je manier van waarnemen, zij zijn je sterke kanten en tegelijk je gekleurde bril. Weet dat ieder andere capaciteiten, dus een andere bril op heeft. Capaciteiten stoel je mede op je verleden (wat heb je zoal beleefd), je heden (waar ben ik nu mee bezig en waar ben ik trots op), je toekomst (waar vertrouw ik op, hoop, verwachtingen).

… EN WAT KUNNEN WIJ WORDEN

Door vrede te hebben met je mogelijkheden kun je voortgang bereiken in je capaciteiten. De basis hiervoor is gezondheid; een zo gezond mogelijk lichaam, in je geest en huis/omgeving waarin wij wonen, zij brengen rust en genezing voort. Uit genezing kan persoonlijke groei ontstaan. Is er geen rust, dan kan er ook geen ruimte ontstaan voor iets nieuws.

 

>> Lees meer over: Jezelf ontwikkelen in een leerlingentraject Pray and Practise, 
>> een Talisman voor bescherming,
>> of inzichten via een Vedic Horoscoop

.

Persoonlijke begeleiding

van vast naar vloeibaar naar vluchtig en terug

spring-drum-enquinox-viering-spiraal

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.