Bereidwilligheid

.

Bereidwilligheid is dát wat je bereid bent om ervoor te doen.

Wie wij zijn is wat wij met ons meebrengen en als wij dat accepteren kunnen wij nieuwe keuzes maken.

.

trauma

het glas is niet alleen technisch maar juist helemaal vol, alleen voldoet het niet aan één enkele behoefte! stel dat dit je hoofd is…

IN HET KORT

Bereidwilligheid doet een beroep op jou om je in te zetten en van A naar B te komen, je doorzettingsvermogen. Bereidwillig zijn zegt ook iets over je open stellen om tot verandering te komen, te leren, te genezen. Beiden aspecten staan onder invloed van ons dagelijks leven; wat we doen, wat we kunnen en wat we willen, maar ook waar onze beperkingen liggen, van buitenaf, bekende of onbekende grenzen.

Wij bij Mantra Shakti vragen je open te stellen voor onze kennis en de energie uit de mantra’s. Als je je niet open stelt, dan mis je hoe die verandering voelt…en kan het lastig zijn de positieve energie vast te houden; want je herkent hem niet. De emoties in ons lichaam zijn sterke signalen die ons helpen vorm te geven aan ons leven. Het herkennen van bepaalde gevoelens kan ons zo helpen gezonder te blijven.

 

OMARM ALLES IN JEZELF IN EENHEID OM TOT ZELF-HELING TE KOMEN  

Door onze kwaliteiten in te zetten en de mogelijkheden te gebruiken die in onze omgeving voor handen zijn, kunnen wij onze bereidwilligheid een doel geven en tot zelfontwikkeling komen. We kijken al te vaak naar dat wat we niet hebben en ook de dingen die minder zijn aan onszelf compenseren we door een ‘beter’ deel de teugels in handen te geven. Het is onze kans om ons volledig potentieel te worden, met al onze rariteiten en ‘anders zijn’ erop en eraan, maar dan in berusting en vanuit wijsheid.

TER VOORBEELD ONDERSTAANDE AFBEELDING: Hier een leuk inzicht in de symbolieken van de instrumenten die Ganesha bij zich draagt om verandering te bereiken. In het Hindoeïsme wordt de olifanten god Ganesha gesymboliseerd met verandering. Voordat er ook maar iets aanbeden wordt vraagt met eerst de zegeningen van Ganesha voor voorspoed in een verandering en daarna hun eigen wens.

OM NU IETS TE VERANDEREN MOET ER IETS GEBEUREN ZODAT ER STRAKS IETS MEER OF MINDER IS
NU >> VERANDERING >> TOEKOMST/DOEL/HET NIEUWE NU

 

.

ganesha_symbolism

.

 LEES MEER
Bereidwilligheid

een ceremonie voor voorspoed en erkenning van eenheid tijdens een trouwerij

Alles bestaat los van elkaar en vormt ook samen een geheel. We moeten begrijpen dat alles wat ons toebehoort (direct of indirect) maakt tot wie we zijn. Onze levensstijl, gedrag, cultuur, verantwoordelijkheden, werk, familie, vrienden, voedsel, kleding, etc. etc. .., karakter, interesses, emoties, bewustzijn, keuzes en keuzevrijheid. Dus, wie wij zijn is wat we met ons meebrengen. Dat is ook hoe de buitenwereld ons ziet en op ons reageert.

Hoe zien wij ons zelf? Bereidwilligheid is dát wat je bereid bent om ervoor te doen.

..

.

.

Bereidwilligheid bij een sessie voor Healing

ALS JE ZELF WEL WIL, MAAR IETS ANDERS NIET

Misschien ben jij wel bereid, maar het obstakel niet. De emotie, pijn of vreemde energie beïnvloedde je leven tot nu toe. Nu jij je hebt ingesteld om jezelf te reinigen en een afspraak met Laxman hebt gemaakt kan het zijn dat het obstakel weet dat het geconfronteerd gaat worden met zijn meerdere en weggestuurd zal worden uit de ‘speeltuin’ die het altijd had of had gemaakt. Het klinkt een beetje gek, maar energieën zijn heel listig en proberen op allerlei manieren te voorkomen om een confrontatie aan te gaan. Velen klanten hebben diverse verstoringen ervaren voordat ze uiteindelijk bij Mantra Shakti in de praktijk belandde: Men raakte de weg kwijt (terwijl ze hier al eerder waren geweest), ze kregen onverwachte verkeershinder, voelde zich ziek, raakte verstrikt door plotselinge familiezaken of werd besluiteloos over de reden waarom ze wilde komen.

We kunnen iedereen alleen maar adviseren om terug te gaan naar je eerste intentie en proberen de ver-storing te analyseren … en als het mogelijk is … kom juist wel.

GROEI PIJN

Als je niet bereid bent om los te laten en Laxman vraagt de energie van het obstakel de plaats of het lichaam te verlaten, hoe zal de energie dan in staat zijn om naar buiten te gaan? Als je vasthoudt aan dit obstakel (van wat je denkt dat van jou is), maar het wil/kan niet meer bij je blijven, dan moet het obstakel zich los breken. Breken met fysieke materie kan alleen maar door werkelijk los te komen van het andere object, jouw lichaam. Breken doet pijn.
Wij kunnen deze pijn op verschillende manieren ervaren; als ongemakken of zelfs diepe emoties en soms intense pijn. Deze pijn gaat weg zodra jij de vrijheid hebt gegeven aan de energie om zich los te laten. Hoe sneller je loslaat, hoe minder ongemakken wij ervaren. 

Dus vragen wij eerlijk met liefde en respect voor wie jij bent en hoe het allemaal tot stand gekomen is om dit alles los te laten. Wij geven dan ook geen sessie voor of aan iemand (of een vriend of familielid op afstand) zonder dat deze daar toestemming tot heeft gegeven. Iedereen heeft zijn eigen recht en wie weet is er een groter plan dan wij zouden kunnen bedenken. Een genezingsproces verloopt altijd voorspoediger met een lach dan een overpeinzing.

bereidwilligheid

Als wij jou bereid vragen je open te stellen voor onze werkwijze, dan vragen wij best heel wat, maar zonder dat is onze sessie als een kruiwagen zonder wiel …dan kunnen wij de wagen alleen maar vullen, maar komt ze nooit van haar plaats.

 

 

.

Privacy en Disclaimer

Voorafgaande aan de sessie vragen wij uw bereidwilligheid door het invullen van ons cliënt registratie formulier. U kunt onze algemene voorwaarden en privacy regeling uiteraard inzien tijdens het kennismakingsgesprek.

Comments are closed.