Entra

Een Entra is een geschreven Mantra

.

Entra Mantra ShaktiEen mantra is een opeenvolging van woorden met een ritme en uitspraak als in een lied of gedicht. Laxman heeft in de loop van de jaren meer dan 400 mantra’s verzameld. Iedere mantra heeft een eigen doel en intentie. Het merendeel van deze mantra’s stammen uit zijn retraites in Nepal, als overleveringen of zelf verkregen tijdens diepe meditatie. Deze mantra’s zijn veelal in het Sanskriet of Nepali.

Als een Entra wordt geschreven worden deze ‘mantra spreuken’ achter elkaar opgeschreven in de context waarvoor zij hun krachten en voorspoed moeten afgeven. Doordat de woorden op papier zijn vastgelegd heeft de energie, die hieraan verbonden is, de mogelijkheid om voor een langere tijd de directe omgeving met positiviteit te omringen. De energie zingt als het ware door, alsof er een muziekplaat aan de muur hangt. 

BESCHERMING

Een entra kan vervaardigd worden voor uw huis of kantoor, of kan gedragen worden als een talisman/locket. Vanaf het moment dat Laxman in meditatie start met het optekenen van de entra en daarin uw persoonlijke naam en gegevens onherkenbaar worden verwerkt, kunt u al verandering gaan ervaren. 

Lees meer over de krachtige werking van een entra voor persoonlijke bescherming. Een entra kan ook gebruikt worden om een andere wens neer te zetten; zoals voorspoed voor een onderneming, concentratie voor studie en harmonie binnen een gezin. Je hangt de entra dan op in de ruimte waar deze het meeste nodig is. Lees daarover meer bij Huis Verrijking of House Enrichtment.

 

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.