Horoscoop

Vedic Horoscoop, Kennis uit Nepal en India

IN HET KORT

Horoscoop mens klein

Een horoscoop die laat zien waarom je ergens goed in bent, hoe het komt dat iets niet lukt en hoe je planeten kunt begunstigen. Door het lezen van jouw horoscoop kun je meer inzicht verkrijgen waarom er dingen zijn die je niet goed afgaan en kwaliteiten waarin je uitblinkt. Doel van deze Vedic Horoscopie is om te begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Hele specifieke details over de toekomst zijn minder belangrijk dan een hand vol mogelijkheden om zelf met het heden aan de slag te gaan.

..

.

De planeten vertellen welke reis je ziel gemaakt heeft om op Aarde te komen. Die reis staat vast, maar de natuur is maakbaar, zij leeft, het universum leeft.

In Nepal en India bestaat een heel oude manier van horoscoop berekenen. Op basis van je geboortetijd en geboorteplaats komen de 9 planeten in de zogenoemde 12 huizen te staan (een soort bijenraad structuur). Iedere planeet heeft zijn eigen identiteit. De huizen staan voor alles wat wij in ons leven om ons heen hebben. De combinatie van beiden beïnvloeden je leven en tekenen zo dus je horoscoop; familie, relaties, woning, huwelijk, kinderen, werk, je lichaam, je kwaliteiten, financiën, je tegenstander, het einde van je leven enz.

Anders dan de Europese horskopie, want we mogen eindelijk stoppen met ons best te doen voor iets wat we niet zijn.

Door het lezen van jouw horoscoop kun je een balans maken. De planeten die niet in het juiste huis staan kunnen je zwaarder belasten doordat zij, of het huis, niet tot hun recht komen en zo onderling frictie/conflict veroorzaken.

Hierdoor kunnen ook andere aspecten uit jouw horoscoop uit balans raken. Werken aan een verbeterde balans doe je door de bijbehorende materialen van die planeet te onder-steunen, bijvoorbeeld in: kleur van je kleding, edelstenen, voeding, succesvolle dag in de week/maand en nog vele andere zaken. Een horoscoop moet vooraf worden uitgerekend. In de sessie die daarop volgt legt Laxman je uit wat hij voor jouw heeft gevonden en hoe je om kunt gaan met de sterke en zwakke kanten en de moeilijke en voorspoedige tijden in je leven.

Natuurlijk kun je inzien hoe je dood gaat, maar het gaat niet om later, het gaat om het nu!

Laxman geeft uw horoscoop advies met het doel om het huidige moment in uw leven ten volle te benutten. Zo kunt u u goed voorbereiden op de toekomst. Het weten van de toekomst maakt ons geen gelukkiger mens, wij leven nu.

Om een Vedic Geboorte Horoscoop te maken hebben wij de precieze tijd, datum en geboorteplaats nodig. U kunt deze per email naar ons toesturen (wij houden rekening met uw privacy). Het berekenen van een horoscoop kost €120,- (actuele prijzen) waarbij u 1 en half uur uitleg krijgt (de berekening moet op voorhand gebeuren). De uitleg van planeetstanden en hun krachten in het huis en de daarbij behorende elementen schrijft Laxman tijdens de sessie op uw horoscoop en krijgt u volledig mee naar huis. 

.

Soms is het niet de juiste tijd. Een Vedische horoscoop geeft aan dat het leven in beweging is.
Na zware jaren breken er weer rijke en glorieuze tijden aan,…een goed moment voor groei.

vedic horoscoop

.

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.