Persoonlijke bescherming

Bescherming zorgt ervoor dat wij onze stappen vóóruit kunnen zetten, zonder terug te vallen of af te dwalen.
Bescherming geeft respect aan dat wat je doet, doordat je de waarheid gaat zien.
Bescherming koesteren wij omdat het ons vrijheid geeft.

 

 

IN HET KORT

Laxman werkt uitsluitend op mantra’s. Deze mantra’s kun je ook opschrijven. Deze entra’s verwerkt Laxman samen met andere tekens en materialen in een klein opgevouwen hanger. Deze hanger beschermt je met energie en geeft tegelijkertijd jouzelf de ruimte om op zoek te gaan naar je ontwikkeling. We kunnen weer in contact komen met onze buitenwereld.

.

 

GEVOELIG VOOR ENERGIE UIT ONZE OMGEVING

Persoonlijke BeschermingVeel mensen nemen energie op van hun omgeving. Zij ervaren energie van anderen via hun werk, samenleving, specifieke plaatsen en de mensen om hun heen. Als deze ervaringen zich herhalen kunnen wij ons daar moeilijk van losmaken. Anderen ervaren wisselingen in energie bij het betreden van openbare of persoonlijke ruimtes. Zij voelen zich dan niet welkom wat een weerslag geeft op hun emotionele gemoedstoestand. Deze energie-huishouding kunnen wij teruglezen in onze aura en chakra’s, maar hoe ga je hiermee aan de slag als je gevoelig bent?
.

PERSOONLIJKE BESCHERMING

Op basis van een Entra (geschreven mantra) heeft Laxman een hanger/medaillon samengesteld om te helpen weer in balans te komen. Hierin verwerkt hij jouw naam of adres van je huis en zijn kennis uit oude Sancriete geschriften en bescherming’s mantra’s. De positieve trillingen die Laxman vastzet in de persoonlijke bescherming zorgen ervoor dat de eigen kracht behouden wordt. Sterke (negatieve) invloeden van buitenaf krijgen niet meer de kans om naar binnen te gaan, maar jij hebt zelf wel de vrijheid om je naar buiten (en uiteraard ook naar binnen) uit te drukken.

Zo krijg je eigenlijk een stukje van de werkelijkheid te zien van dat wat er om je heer gebeurt zonder dat het je zoveel raakt zoals het voorheen deed. Je leert de patronen zien, kunt je assertiviteit ontwikkelen en zo bouw je vanuit eigen kracht je energie balans op. Je kunt er alles mee doen, maar zodra een een meer ‘bepalend’ denkpatroon van iemand zou willen volgen, zoals in een pittige cursus bijvoorbeeld of een heftig gesprek, dan kan het heel goed zijn dat jouw locket diens energie afblokt…en dit kan wel eens weerstand bij je ander teweegbrengen. Eigenlijk weet je dan precies ‘hoe laat het is’. Zo verken je je omgeving opnieuw en bouw je aan zelfverzekerdheid in daar waar je goed in bent en waar je thuis hoort.

Let wel; groeien doet soms pijn en vooruit kom je alleen door dat wat niet meer bij je past los te laten…en daar zitten helaas soms ook vriendschappen tussen. Maar, nieuwe komen er echt weer bij! Want dat wat je uitstraalt trek je aan.
.

EEN KLEIN PAKKETJE VOL ENERGIE

De locket wordt in diepe meditatie geschreven en tot een waterdichte hanger verwerkt. De hanger is ongeveer 2,5 bij 2,5 en 2 cm dik en hangt aan een koortje. Je kunt de hanger indien gewenst aan een eigen ketting hangen of vastspelden aan je binnenkleding (let op dat je de locket weer losmaakt als je thuiskomt, deze is naar verwachting niet waterdicht genoeg voor de wasmachine). Je kunt er wel mee douchen mocht je dit willen. Geadviseerd is om de locket de eerste dagen niet af te doen zodat je lichaamsresonantie zich kan afstemmen op deze nieuwe trilling. Draag de locket altijd als je naar buiten gaat. Je zult op een gegeven moment zelf gaan ervaren wat het verschil is als je de bescherming bij je hebt of niet.

Deze bescherming kan worden gebruikt voor:

  • Om zuiver bij onszelf te blijven
  • Innerlijke sterk en rustig te zijn
  • Niet of minder ontvankelijk voor invloeden van andere
  • Gemakkelijk buiten/anderen te voelen en waar te nemen
  • Afschermen van negatieve entiteit en natuur energieën
  • Behouden van onze eigen hoog sensitiviteit en spirituele groei
  • Behouden van eigen vrijheid
    .
PERSOONSGEBONDEN

Zodra Laxman contact maakt met zijn leermeesters uit de universele energie en vraagt voor jouw persoonlijke bescherming in de woorden en tekeningen in deze entra, begint de spiraal van energie al voor je te werken. Velen ervaren dan al het verschil, maar pas als de sessie voor het dragen van deze persoonlijke bescherming is afgerond zal deze in kracht toenemen en je volledig omhullen.
Zo krijg je in de tijd dat je deze hanger (locket) draagt de kans om te werken aan je persoonlijk en spirituele groei. Na een periode kan deze locket teruggegeven worden aan Laxman die deze via een ritueel terug schenkt aan de natuur en bedankt voor de krachten die ons hebben bijgestaan. 


Persoonlijke BeschermingEERST SCHOONMAKEN DAN AFSCHERMEN

Persoonlijke bescherming kan Laxman u alleen geven als hij weet voor welke zaken hij u moet afschermen. Tijdens een sessie worden de klachten geïdentificeerd en de ‘boosdoeners’ van u losgemaakt; immers als we de negatieve energie niet eerst verwijderen en zorg dragen voor een schoon en authentiek begin, dan reageert een negatieve energie (afgeblokt van de buitenwereld) als een kat in het nou…en die maakt rare sprongen waar je goed ziek van kunt worden (lees meer over een healing sessie met Laxman bij Bereidwilligheid). 

..

‘Door de spiraal van energie uit het universum,
gevuld met positieve trillingen, breng ik beschermende energie.
In dit energieveld helpt het u uw eigen karakter te behouden
(de persoon, huis of ander object of discipline).
Ik activeer uw eigen energie en breng een harmonisch gevoel terug
om uw doelen in het leven te doen groeien en te versterken.’

 .

.

Privacy en Disclaimer

Comments are closed.