Waarom Advanced?

Waarom heten de cursussen en opleidingen van Mantra Shakti
ADVANCED of GEVORDERDEN?

mantra shakti saddhu ram raj giriJe leert het meest door je open te stellen en bereid te zijn dát te willen doen wat je voor ogen hebt te bereiken.

.

Veel mensen stellen ons de vraag of zij wel ‘advanced genoeg’ zijn om de Advanced cursus te doen. Een terechte vraag en vooral een goede vraag!

Gevorderden staat voor zij die een diepe relatie aan willen gaan met de energetische wereld.

Het gaat ons niet om jouw specifieke (voor-) kennis of certificaten. Gevorderden appelleert aan de vraag wat jij ervoor wilt doen!, jouw intentie. Met deze bereidwilligheid kun je meer bereiken dan je te confirmeren aan een maatstaf van de leerstof/beleving die je wordt aangeboden. Het gaat om jouw zuivere verbinding met de energetische wereld. Wat wil jij leren en wat haal jij er voor jezelf uit?

Het is wat jij ervoor wilt doen! Deelnemers met diezelfde intentie tref je in de groep en tijdens de cursus. Gevorderden kennis en ervaring is ook wat wij je aanbieden. Onze cursussen brengen je meteen op de goede weg zodat je voor jezelf kunt bepalen hoe je jezelf verder wilt gaan ontwikkelen.

Leren begint door te ervaren hoe het voelt en stap voor stap te doorlopen van alle niveaus die nodig zijn om te komen tot jouw wasdom. Hierin moet je begeleidt worden door een meester die in staat is om jou te voorzien van technieken en antwoorden van jouw persoonlijke pad en ervaringen.

Want wij kunnen onszelf alleen ontwikkelen als wij een gezonde basis hebben waarin wij stevig verankerd ieder zaadje van voorspoed kunnen beschermen en op laten groeien tot een veilig en gelukkig huis. Hierin kunnen wij wonen en ons hele leven in betrekken.  

logo MS transparant cirkel klein
Bij Mantra Shakti is er in ons programma en onze diensten altijd een verwevenheid met de diepe verbinding via meditatie tot het Universele (de Bron, het Licht, de Meester enz). In een relatief kort tijdsbestek krijgt u de gelegenheid om in volle aandacht te staan. Wat u geleerd wordt is uit eerste hand en unieke kennis van onze leermeester Saddhu Ram Raj Giri uit Nepal. Dit alles samen maakt ons aanbod Advanced of Gevorderden

Lees de belevenissen van anderen in ons Gastenboek

  

Comments are closed.