VIERWINDINGEN Festival

vierwindingen festivalVierWindingen Festival viert!
op 22 mei 2016!

Op het VierWindingen Festival vieren wij wat jij bereikt hebt en waar je naartoe gaat. Deel met ons je weg, en Vier mee! 

Op dit bijzondere Festival zullen wij elkaar ontmoeten in de natuur, met creativiteit, in verbinding met het spirituele. Kraampjes, winkeltjes, behandelingstenten en workshops geven aandacht aan het overbrengen van hun kennis. Zorgvuldig hebben wij met iedereen die zich middels het VierWindingen Festival presenteert een gesprek gehad en onze intenties over zuiverheid, groeien en beschermen besproken.

Ons doel is om jou en elkaar in beweging te brengen op een manier die het beste bij ons past. Belevenissen die vragen en antwoorden kunnen geven. 

GEORGANISEERD DOOR
Stichting voor Transformatie in Licht en Leven
website: www.vierwindingen.nl
Contact: info@vierwindingen.nl

TOEGANGSKAARTJES KOPEN?
Het Vierwindingen Festival is een besloten feest. Dit houdt in dat niet iedereen zomaar het terrein op kan lopen. Je kunt wel van te voren kaartjes kopen voor het Vierwindingen Festival via een van de Festival Deelnemers (kijk hiervoor op de website). Iedere deelnemers heeft een aantal kaarten hiervoor beschikbaar. Kaartjes kunnen niet gekocht worden aan de poort of bij de stichting. Het zou leuk zijn als je de hele dag mee kunt genieten, zo maken we er een groot en geweldig feest van, Vier het!

Mantra Shakti is wel deelnemers, maar geen onderdeel van de organisatie. Stuur ons een e-mailtje om een kaartje te reserveren~!

 

Comments are closed.