Lezing ‘Peace and Progress in Life’

‘Peace and Progress in Life’

 

PEACE AND PROGRESS

Deze afbeelding is van Ganesha, die in het Hinduïsme staat voor de god van transformatie. Door te kijken naar de essentie van de dingen kun je ook de waarde ervan zien en al het overtollige weg laten.

 

In de Lezing ‘Peace and Progress in Life’ verteld Laxman aan de hand van meerder voorbeelden uit de Bastu Shastra (Feng Shui), energiewerk en healing, kennis uit sjamanisme en natuurgeneeskunde en zijn persoonlijke inzicht in de aller daagse beslommeringen hier in Europa, hoe wij zelf aan het wiel kunnen staan van onze Jing en Yang; de balans in ons leven om zo tot voorspoed (Progress) en dus balans (Peace) te komen.

Geluk komt vanuit het innerlijke. Door voldoende tijd te geven aan ons innerlijke visioen kunnen we tot Zelf Realisatie komen. ‘Wie ben ik’. Dan zal er vrede zijn. Vooruitgang komt van buiten ons. Om vooruit te gaan hebben we gezondheid nodig. Gezond zijn kunnen we worden door gelukkig te zijn. En geluk komt voort uit vrede met je innerlijk. Het lijkt zo simpel, maar om hier ruimte en tijd voor te maken is vaak nog een hele klus.

Begin bij je huis, je thuis en jezelf. Als dit in balans is met alle taken en verwachtingen die hieraan verbonden zijn, schoon van energie en gevoed met de juiste intenties…dan kunnen we onze doelen bereiken.

 

 

 

Comments are closed.